Polen Crud 100 gr Mareste

Polen Crud 100 gr

PRN11431

Nou

Polen Crud Poliflor beneficii si proprietati. Polen pret 180 gr. Polen crud numit si umed este un produs romanesc, natural, deosebit de bogat in proprietati nutritive valoroase! Ingrediente: polen apicol natural. Administrare: cura minima de 6 zile, cate 25 g/zi (adica 3 lungurite cu varf), in miere sau iaurt.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

8,80 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Polenul crud aduce numeroase beneficii sanatatii si sutine sistemul imunitar. Este bogat in vitamine, minerale, enzime naturale si are proprietati antioxidante. Este un produs natural care conţine nutrienţi indispensabili pentru organismul uman. 

Polenul crud are mai multe vitamine, enzime, pro-enzime si aduce mai multe beneficii sanatatii. Pentru albine polenul are o insemnatate deosebita, fiind sursa lor principala de hrana, de proteine, vitamine, minerale, micronutrienti. Consumul de polen scade nivelul colesterolului, regleaza greutatea corporala, intareste inima si sistemul imunitar.

Conține: polen. Conținut: 100g. Condiții de păstrare: a se păstra la rece. Origine: România.

Cat polen sa consumam? Cum facem o cura de polen crud?

Pentru un regim obisnuit de viata, dozele de polen pot fi urmatoarele:

– 5-10 g/zi la copii de 3 -10 ani;

– 10-30 g/zi copii peste varsta de 10 ani si adulti de toate varstele.

(Reper: o lingurita cu varf are circa 7 gr)

Cura de detoxifiere si vitaminizare cu Catina + Miere cu Propolis
Pentru o cura de vitaminizare si detoxifiere cu numeroase beneficii asupra sanatatii va recomandam (pentru adulti) astfel: 30 gr polen crud dizolvat in 50 ml suc de catina amestecat cu 1 lingurita miere de albine cu tinctura de propolis. Amestecul are un gust bun, numeroase vitamine, minerale si enzime. Aceasta cura va sustine sistemul imunitar datorita proprietatilor antibiotice din propolis, enzimelor, vitaminelor si mineralelor din polen, catina si miere.

O cutie de polen crud poliflor are 100 gr, sucul de catina are 330 ml (de asemeni suficient pentru cura de 6 zile), mierea de albine cu 30% tinctura de propolis are 106 ml.

Studiu de cercetare cu polen crud
Patrice Percie du Sert, un pasionat inginer agricol si apicultor francez, era intr-o stare precara de sanatate in 1992, fiind extenuat. Fiind la inceputul primiverii, Patrice Percie a inceput sa consume polen crud, iar dupa numai o saptamana se simtea in mod evident mult mai bine, mai energic. A facut trei cure succesive de polen crud, iar apoi a testat această cura si pe apropiatii sai. A remarcat imbunatatiri remarcabile asupra starii de sanatate si tonusului psihic al tuturor celor care au urmat aceste cure cu polen crud. Din acel moment, Patrice Percie du Sert, supranumit astazi in mod sugestiv “tatal polenului crud” a inceput un vast studiu de cercetare a polenului si a ajuns sa coordoneze un intreg laborator de cercetare in acest domeniu. După 14 ani de cercetari, a publicat cartea numita "Ces pollens qui nous soignent” (trad. "Aceste polenuri care ne vindeca”), carte de mare succes.

Multivitamine & Minerale
Polenul crud este extraordinar de bogat in vitamine atat liposolubile A (si provitamina A), D, E, F, cat si hidrosolubile C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H), conţinând atât macroelemente minerale Ca, Mg, P, K, Na cât şi microelemente Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo.

Detoxifiere
Polenul crud este una din cele mai bogate surse cunoscute de seleniu. Seleniul este un antioxidant puter­nic, iar dupa nucile de Brazilia, polenul este creditat ca a doua sursa naturala de seleniu. Seleniul este esential in procesul de detoxifiere a organismului. Gratie efectelor sinergice ale diferitilor factori antioxidanti si de eliminare a elementelor toxice din organism, polenul crud este un aliat pretios in purificarea si intarirea sistemului imunitar, asigurand un metabolism celular functional.

Scrieti o recenzie

Polen Crud 100 gr

Polen Crud 100 gr