Miere de LAVANDĂ 220 gr Mareste

Miere de LAVANDĂ 220 gr

PRN08730

Nou

Mierea de lavandă este apreciată pentru gust dar și pentru proprietățile nutritive și beneficiile aduse pentru sănătate. Preț borcan 220 gr miere de lavandă. Mierea de lavandă este o miere savuroasă, premium, cu aromă foarte fină și un miros delicat floral. Are un gust dulce mediu intens. Conține o aciditate slabă.

Mai multe detalii

18,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Mierea de lavandă este unul din cele mai apreciate soiuri de miere din lume și este considerată ca fiind cea mai gustoasă și aromată dintre toate. Calitatea sa este net suprioară multor alte tipuri, având o savoare aparte. Merea de lavandă oferă o serie de beneficii întregului organism.

Conține: miere de lavandă.
Mod de administrare: Se ia o linguriță de miere pe stomacul gol, în fiecare dimineață. Se poate amesteca cu apă pentru limonade, cu ceai, cu diverse sucuri de plante sau tincturi naturiste.

Lavanda este o planta aromatica utilizată și de albine ca sursa de hrana. Mierea de lavanda este o varietate delicata, cu multiple efecte benefice asupra sanatatii. O importanta actiune a mierii este aceea antiseptica si antibacteriana, cu beneficii antioxidante si digestive.

Aceasta miere aduce cu sine proprietățile relaxante și antiseptice ale lavandei. Are rol revitalizant pentru intreg organismul și devine, implicit, un remediu excelent contra insomniilor, a oboselii cronice dar și împotriva epuizării fizice și psihice.

Mierea de lavanda deține și cantități mari de polifenoli care protejeaza organismul de acțiunea radicalilor liberi ce conduc la îmbătrânirea prematură. Poate fi folosita cu succes in prepararea diferitelor tipuri de masti faciale cu rol hidratant, nutritiv si anti-age-ing.

Un alt beneficiu deosebit de apreciat si lăudat al mierii de lavanda este capacitatea sa de a anihila spasmele musculare. Mierea de lavandă are proprietăți anticonvulsive și antispasmodice.

Consumată pe termen lung, mierea de lavandă este benefică persoanelor care sufera de boli cardiovasculare. Acest tip de miere are capacitatea de a reduce colesterolul rău și de a proteja vasele de sange, contribuind indirect și la micsorarea tensiunii arteriale. 

Condiții de păstrare și depozitare: într-un loc uscat și răcoros. Conținut: 220 gr. Origine: UE.

Scrieti o recenzie

Miere de LAVANDĂ 220 gr

Miere de LAVANDĂ 220 gr