Miere de SALCAM Cruda din Banat Romania 500 gr Mareste

Miere de SALCAM Cruda din Banat Romania 500 gr

PRN08839

Nou

Mierea de salcam este una dintre cele mai elegante, usoare si fine tipuri de miere. Florile de salcam usor parfumate dau o nota subtila acestei mieri. Mierea de salcam este ideala atat pentru adulti cat si pentru copii in ceai, sandwich-uri cu unt, glazura pentru prajituri, etc. Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime valoroase.

Mai multe detalii

in stoc

46,30 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Mierea crudă nu trece prin procesul de pasteurizare si astfel ramane deosebit de bogata in enzime, vitamine si minerale. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea crudă păstreaza intacte enzimele și vitaminele, fiind astfel mai eficientă în aplicațiile terapeutice. 
Mierea de salcam este un foarte bun tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar al tuturor persoanelor. Calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor. 

Proprietatile antiinflamatorii ale mierii sunt utile si in tratamentele cosmetice, calmand iritatiile pielii. Este utila in tratamentul psoriazisului, al eczemelor sau al dermatitelor seboreice ale scalpului. Mierea pura se poate cristaliza in timp, insa acest lucru nu inseamna ca nu mai poate fi consumata. Pentru a consuma mierea cristalizata, borcanul trebuie incalzit la bain-marie timp de 15 minute.

Mierea de salcâm se poate cristaliza.
Ingrediente: miere de salcâm.
Conținut: 500g
Păstrare: loc uscat si răcoros ferit de lumină și căldură
Țara de origine: ROMANIA.

Scrieti o recenzie

Miere de SALCAM Cruda din Banat Romania 500 gr

Miere de SALCAM Cruda din Banat Romania 500 gr