Miere autentică neprocesată termic (crudă) de BRAD din Romania 500 gr Mareste

Miere autentică neprocesată termic (crudă) de BRAD din Romania 500 gr

PRN08846

Nou

Miere autentică neprocesată termic (crudă, raw) de BRAD din Romania preț 500 gr. Proprietăți nutritive valoroase și beneficii pentru sănătate aduse de mierea autentică de brad, produse apicole românești.
Mierea din Romania este una dintre cele mai apreciate din lume. Faptul ca nu suntem o tara intens industrializata face ca aerul de munte sa fie inca unul dintre cele mai curate ale Europei! Natura este curata iar mierea de brad de munte este deosebit de apreciata si in strainatate.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

58,30 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Câți dintre noi iubim muntele? Un ceai indulcit cu miere cruda de brad ne va transpune intre muntii superbi ai Romaniei! Mierea crudă de brad este direct din stup si nu trece prin procesul de pasteurizare.
Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea crudă păstreaza intacte enzimele și vitaminele, fiind astfel mai eficientă în aplicațiile terapeutice.
Conține: miere de brad.
Pretul pentru mierea de brad de munte este putin mai mare decat cel al sortimentelor standard pentru ca acest tip de miere se obtine mai greu. Insa este mult mai bogat in proprietati nutritive, enzime si minerale.
Păstrare: loc uscat și răcoros.
Țara de origine: România.

Scrieti o recenzie

Miere autentică neprocesată termic (crudă) de BRAD din Romania 500 gr

Miere autentică neprocesată termic (crudă) de BRAD din Romania 500 gr