COCOS

Sunteți pasionați de aroma nucilor de cocos? Și noi! Și ne impulsionează în plus beneficiile uimitoare aduse de nutrienții din nucile de cocos bio. » Beneficii aduse de produsele din nucă de cocos 100% eco «

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ulei (unt) de Cocos BIO Multiple Intrebuintari 500ml
  Ulei (unt) de cocos bio (din culturi certificate ecologic), inodor (fara aroma), nehidrogenat, recomandat de nutritionisti pentru gatit si prajit. Uleiul de cocos este numit si unt de cocos datorită aspectului sau. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Untul de c..
  Lei: 22.90
  Pe baza a 3 comentarii.
 • Ulei de Cocos BIO Extravirgin (cu aroma specifica) 240ml
  Ulei de cocos (unt) BIO Extravirgin, pret pentru cutie de 240 ml.   Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Uleiul (untul) de cocos are miros și gust specific și este obținut prin presarea la rece și filtrarea miezului de nucă de cocos. Calitate PREMIU..
  Lei: 21.20
 • Ulei de Cocos BIO Multiple Intrebuintari 750ml
  Ulei de cocos nehidrogenat, bio (din culturi certificate ecologic), inodor (fără aromă), recomandat de nutritionisti pentru gătit și prăjit. Preț pentru cutie de 750 ml. Uleiul de cocos este numit și unt de cocos datorită aspectului său. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau O..
  Lei: 33.90
 • Ulei de Cocos Extravirgin (cu aroma specifica) 500ml
  sale
  Ulei de cocos ecologic extravirgin, pret pentru cutie de 500 ml. Calitate PREMIUM. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Uleiul (untul) de cocos are miros și gust specific, fiind ideal pentru deserturi sau consum ca atare. Este obținut prin macinarea miezului de cocos..
  Lei: 37.80Lei: 43.51
 • Apa de Cocos 100% BIO 330 ml Aqua Verde numai 19 calorii
  Ingrediente: 100% apă de cocos BIO din concentrat. BIO = din culturi certificate ecologic. Apa de cocos este un isotonic (hidratant) natural pentru sportivi, persoane care stau mult la soare sau care risca sa piarda minerale si apa prin activitatea lor fizica intensa. Valori nutriți..
  Lei: 8.90
 • Apa de COCOS 100% Bio 330ml
  sale
  Apa de cocos BIO 100% obtinuta exclusiv din nuci de cocos BIO, pret cutie 330 ml. Are numai 24 calorii/100gr. Apa de cocos este o băutură gustoasă, naturală, izotonică, preparată numai din fructe de cocos coapte și sănătoase direct pe plantația ecologică din Sri Lanka. Nu conține arome. Este o bă..
  Lei: 5.94Lei: 9.90