ALOE VERA

Aloe Vera este folosita pentru proprietatile sale de peste 4.000 de ani fiind supranumita “planta miraculoasa” sau “medicament natural”. Aloe vera era o planta folosita de egipteni, greci, chinezi si indieni pentru a vindeca anumite boli, dar si pentru a-si infrumuseta trupul. Planta de aloe contine mai bine de 200 de compusi, printre care vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide, acizi grasi, acid salicilic, antioxidanti, flavonoizi.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Aloe Vera + Laptisor de Matca 60 Tablete Masticabile
  Tablete masticabile cu aloe vera, laptisor de matca și vitamina C. O combinație de înaltă calitate de laptisor de matca (Royal Jelly) și Aloe Vera. Bogat în vitamine, minerale și oligoelemente. Lăptișorul de matcă este asociat cu vitalitatea și longevitatea crescută. Ingrediente: dex..
  Lei: 26.00
 • ALOE VERA 100% Suc Bio 330ml
  (Stoc epuizat temporar) Aloe Vera era folosita si acum cateva mii de ani in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume. Aloe vera are efecte binefacatoare asupra sanatatii, dar si asupra frumusetii. Un pahar mic de suc de aloe vera este remediul perfect pentru oboseala pent..
  Lei: 17.00
 • Aloe Vera BIO si Siliciu pentru DETOXIFIERE 1L
  Celebra firma Silicium España Laboratorios a creat acest produs pentru detoxifiere apreciat in intreaga lume: Puterea naturii - Aloe Vera şi Siliciu organic, din culturi certificate ecologic. G7 este o sursă esenţială şi foarte eficientă de polizaharide naturale din Aloe. G7 Aloe Vera con..
  Lei: 146.00
 • ALOE VERA cu MIERE de Albine 1L
  sale
  Suc din frunze de Aloe Vera. Supranumită "Darul zeilor", această plantă poate furniza organismului substanţe vitale valoroase. Sucul, cu cele peste 160 de ingrediente cunoscute şi documentate ştiinţific, ofera numeroase beneficii organismului. Mod de administrare: Savuraţi zilnic, pe lan..
  Lei: 34.00Lei: 42.46
  Pe baza a 1 comentarii.
 • Aloe Vera cu Urzica si Miere Suc 1L
  sale
  Sucul de aloe vera cu miere si urzica este ideal pentru detoxifierea si vitaminizarea organismului. Un produs natural exceptional fabricat in Germania de Medicura. Aloe Vera este una dintre cele mai vechi, cultivate și venerate plante medicinale, o creație versatilă a naturii. Nefertiti și Cl..
  Lei: 37.52Lei: 46.85
 • Aloe Vera Gel de dus si Sampon 200 ml
  Aloe vera gel de dus si sampon pentru piele sensibila. Îngrijire blândă şi delicată, curăţare uşoară  pentru piele şi păr. Conţinutul ridicat de Aloe Vera (20%)  în combinaţie cu D- Panthenol,  ingredient cu calităţi protectoare pentru piele şi păr, asigură o curăţare uşoară ş..
  Lei: 21.10