Seminte BIO pt Germinare

Seminte Bio pentru a obtine germeni de grau, lucernă (alfa-alfa), linte, schin­duf, năut, mazăre, fasole, broccoli, varză roşie, ridichi, armurariu etc.
Germenii şi lăstarii au în compoziţia lor o cantitate de 20-30 de ori mai mare de vita­mine, enzime, minerale şi nutrienţi decât planta matură. În timpul procesului de germinare se mai dezvoltă o serie de vitamine, en­zime, minerale, flavo­noi­de şi uleiuri volatile, denumite generic "ele­men­te vitale". Cerce­tătorii au aratat că sămânţa declan­şează pro­cese extraordinare în timpul germinării, benefice sanatatii noastre. Se­min­ţele germinate puse în caserole îşi continuă dez­voltarea, deci sunt hrană vie, cu un conţinut mare de antioxidanţi atat de importanţi pentru buna funcţionare a sistemului imuni­tar. Germenii sunt asadar super alimente fără prea multe calorii, dar cu multe fibre care ajută digestia.
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Borcan special pentru Germinare
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Borcan special pentru germinare produs in Elvetia de A.Vogel. Recipient special cu ajutorul caruia putem obtine lastari proaspeti chiar acasa. Mod de lucru simplu şi uşor. Borcan recipuent din stricla ECO special pentru cultivarea perfectă a germenilor; asigură lăstari pro..
  Lei: 29.00
 • Broccoli BIO 30 gr Seminte pt Germeni
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Seminte de broccoli cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic. Uşor de cultivat în propria casă, puteți avea în fiecare zi germeni proaspeţi crocanţi din seminţe BIO Snacky Original. Cantitate de..
  Lei: 8.00
 • Grau BIO 200 gr Seminte pt Germeni si Iarba de Grau
  Seminţe de grau BIO cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic pentru a obtine acasa iarba de grau. Pret 200 gr seminte pentru iarba de grau bio. Din iarba de grâu se obține un suc cu proprietăți nutritive valoroase. Datorită conținutului bogat in clorofilă, enzime, b..
  Lei: 14.50
 • Lucerna BIO (alfalfa) 200 gr Seminte pt Germeni
  Seminte bio pentru germeni de lucerna (alfalfa), pret 200 gr. Seminte cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic. Usor de cultivat in propria casa, puteti avea in fiecare zi germeni proaspeti crocanti din seminte BIO Snacky Original. Germenii de lucrena..
  Lei: 25.00
 • Lucerna BIO (alfalfa) 40 gr Seminte pt Germeni
  Seminte bio pentru germeni de lucerna (alfalfa), pret 40 gr. Seminte cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic. Usor de cultivat in propria casa, puteti avea in fiecare zi germeni proaspeti crocanti din seminte BIO Snacky Original. Germenii de lucrena ..
  Lei: 7.50