Cereale & MUSLI Mic Dejun

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Seminte de Chia 350gr
  sale
  Semintele de chia sunt cea mai noua recomandare a nutritionistilor. Prestigioasa emisiune TV “Doctor Oz” a promovat aceste seminte de chia si de atunci vanzarile de chia au crescut spectaculos. Alaturi de semintele de in, semintele de chia sunt unele dintre cele mai puternice, functionale si plin..
  Lei: 13.50Lei: 28.92
 • Seminte de Chia 500gr
  sale
  Semintele de chia sunt foarte bogate in nutrienti: au de 30 ori mai multi antioxidanti decat afinele, de 5 ori mai mult calciu decat laptele, de 3 ori mai mult fier decat spanacul, de 14 ori mai mult magneziu decat broccoli si de 8 ori mai mult omega 3 decat somonul. Chia absoarbe pana la de..
  Lei: 15.00Lei: 38.24
 • Cereale crocante cu ARONIA fara zahar adaugat! 375g
  Muesli crocant cu Aronia: sanatate la micul dejun! Cereale imbogatite cu aronia ce nu au adaos de zahar, ci sunt îndulcite natural cu sirop de orez. Amestecul muesli este ideal pentru lapte, iaurt sau simplu; recomandat cu fructe de aronia uscate. Ingrediente: fulgi de ovaz bio, sir..
  Lei: 22.77
 • Fulgi BIO Ovaz, Orz, Secara, Grau, Orez 350 gr
  Fulgi din 5 crereale BIO, pret pentru 350gr. Materia primă  provine din cereale atent selecționate - ovăz, orez, orz, secară, grâu. Fulgii de cereale sunt ideali pentru un mic dejun sănătos, plin de vitamine, minerali și nutrienți. Materia primă provine din cereale atent selecționat..
  Lei: 7.38
 • Fulgi crocanti deliciosi cu cacao bio 250 gr
  Fulgii crocanți cu cacao de la Bohlsener Mühle sunt potriviți pentru întrega familie. Se pot consuma: simplu, doar cu lapte, amestecat cu musli sau alte cereale, între mesele principale sau pentru deserturi. Ingrediente: făină din grâu integral bio, făină din grâu bio, zahăr brut din tre..
  Lei: 14.60
 • Fulgi de Alac (Grau Spelta) bio pt Mic Dejun 500gr
  Fulgi de alac (grau cu bob îmbracat sau grau spelta) pentru un mic dejun nutritiv. Graul spelta este cereala "minune" bogata in nutrienti - recomandat si pentru copii, sportivi si peroane care se recupereaza dupa boala sau interventie chirurgicala. Acest tip de grau numit spelta a fost culti..
  Lei: 4.20