Toate produsele Marca NONIQUE Germania

Produsele NONIQUE sunt fabricate in Germania. Nonique Anti Aging - gama de lux cu extracte Bio din fructul Noni, Aloe Vera, Rodie & Acai şi unt de Shea Bio, provenite din culturi biologice controlate. Nonique Extreme Energy - gama energizanta, o explozie de fructe tropicale Bio: fructul Noni, Aloe Vera, Grapefruit, Mango, Papaya & Mentă. Nonique Intensive - gama de produse pentru hidratare intensă, cu extracte Bio din fructul Noni, Aloe Vera, Avocado & Lime şi ulei de măsline, provenite din culturi biologice controlate. Nonique Paradise Punch - gama care vă oferă prospeţimea naturală a fructelor tropicale Bio: fructul Noni, Aloe Vera, Portocale, Maracuja & Kiwi. Nonique Tropical - gama pentru îngrijire fină şi delicată cu extracte Bio din fructul Noni, Aloe Vera, Vanilie & Banane şi ulei Bio din nucă de cocos.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Crema Balsam hidratant pentru fata Nonique 50ml
  O crema fluida blanda si hidratanta pentru tenul fetei. Crema tip balsam hidratant din Gama Paradise Punch are extracte din fructul Noni, Aloe Vera, portocale, maracuja şi kiwi. Produs in Germania 100% Natural. ..
  Lei: 30.24
 • Crema de corp Hidratanta BIO Nonique 200 ml
  Crema de corp Nonique BIO Germania, hidratare intensa cu efect de durata. Crema de corp este ideala pentru ten slab deshidratat, uscat. Recomandat şi pentru piele foarte sensibila si fragilă. Parfum mediteranean de citrice. Mod de utilizare:pentru îngrijire zilnică, se aplică crema pe întregul co..
  Lei: 30.24
 • Crema de noapte cu RODIE Anti Aging Nonique 50 ml
  Crema de noapte Gama Anti-Aging cu Organic Noni, Organic Aloe Vera, rodie organica, Acai organic, ulei organic de Evening Primrose este o îngrijire de calitate pentru pielea uscată și terna cu tendinte de ridare. Un cocktail delicios de zmeură, rodie si acai.  Rodie Bio Rodia a..
  Lei: 30.24
 • Fluid Energy pentru fata Nonique Bio
  Crema pentru fata cu o consistenta foarte fluida din gama Energy Nonique Germania. Cu fructe organice noni, aloe vera organica, grapefruit organice, guarana biologică și mango ecologic - pielea se umple cu energie și se hidrateaza. Veti fi invaluiti de parfumul proaspat de mango, papaya si grapef..
  Lei: 30.24
 • Gel de dus cu Rodie si Aloe Vera 200ml
  Gelul de dus din gama Anti Aging contine fructe noni organice, organic Aloe Vera, rodie organica, organic Acai Berry. Gelul de dus produs de Nonique Germania oferă o îngrijire armonioasă, hidrateaza intens si catifeleaza pielea. Este conceput pentru toate tipurile de piele si miroase ca un cockta..
  Lei: 21.53
 • Lapte de corp cu rodie AntiAGING BIO Nonique 200 ml
  Lapte de corp cu rodie AntiAGING BIO Nonique 200 ml. Un cocktail cu efect antirid, cu unt de Shea şi extracte BIO din fructul Noni, Aloe Vera, Rodie şi Acai, provenite din culturi biologice controlate. Această loţiune bogată în vitamine hidratează pielea zi de zi şi o protejează împotriva agenţil..
  Lei: 30.24