DESERT-uri DIVERSE, Budinci, Inghetate si BOMBOANE Naturale

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Bio Ursuleţi pentru copii (jeleuri naturale fara gelatina) 100 g
  Ursuleti bio naturali pentru copii cu morcovi si soc. Un dulce sanatos pentru copii, jeleuri delicioase naturale! Fără gelatină!  Produs din culturi biologice controlate.  Ingrediente: sirop de porumb, zahăr din trestie, curcuma (turmeric), concentrat de morcovi, concentra..
  Lei: 8.97
 • Bomboane Anti TUSE cu Salvie si Cimbru 50 gr
  Bomboane Anti TUSE cu Salvie si Cimbru 50 gr. Bomboanele sunt obținute din salvie  aromată şi cimbru răcoritor provenite din culturi ecologice, cu un amestec de plante aromatice mediteraneene. Ingrediente: zahăr din trestie bio, sirop de porumb bio, extract din salvie bio,..
  Lei: 12.90
 • Bomboane BIO Cappuccino Moments 50 gr
  sale
  Cappuccino moments (50 gr) reprezinta o gustare crocantă, delicioasa. Bomboane BIO crocante din porumb și mei cu cacao învelite în ciocolată albă cu cappuccino. Fără gluten. Vegan. Fără organisme modificate genetic.   Ingrediente: ciocolată albă bio 78% (zahăr bio, unt de cacao ..
  Lei: 3.15Lei: 4.50
 • Bomboane din FRUCTE BIO Ananas + Mango (Fara Zahar) 120gr
  Fructe in forma de bomboane sau bomboane din fructe? Ideale pentru copii si adulti totodata. Acasa, la serviciu, ca pachetel de gradinita sau scoala. Au cu cel putin 100 calorii mai putin decat bomboanele standard! Dulce sanatos, bio, natural, fara nici un pic de zahar adaugat.  ..
  Lei: 21.00
 • Bomboane din FRUCTE BIO Curmale + Cocos (Fara Zahar) 120gr
  Ce spuneti de bomboane facute doar din fructe? Fara zahar adaugat! Doar din fructe! Au cu cel putin 100 calorii mai putin decat bomboanele standard! Dulce sanatos, bio, natural. Ingrediente: curmale uscate bio 73% (curmale bio, făină de orez bio), fulgi de cocos bio 13%, suc de mere..
  Lei: 21.00
 • Bomboane din FRUCTE BIO Curmale + Mere (Fara Zahar) 120gr
  Fructe modelate in forma de bomboane, ideale pentru copii si adulti totodata. Au cu cel putin 100 calorii mai putin decat bomboanele standard! Acasa, la serviciu, ca pachetel de gradinita sau scoala. Dulce sanatos, bio, natural, fara nici un pic de zahar adaugat.  Ingrediente: curma..
  Lei: 21.00