Ceaiuri Fructe & Plante

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Anason seminte bio 50 gr
  Anason seminte bio pentru ceai cu proprietati curative. Anasonul aduce numeroase beneficii pentru sanatate, in special pentru functionarea normala a sistemului digestiv. Anasonul ajuta la reducerea spasmelor şi a balonării care apar la nivelul intestinului (la copii şi adulţi), la îmbunătăţirea d..
  Lei: 8.70
 • Ceai de ARONIA 100% 150gr
  Ceai BIO de Aronia special din tescovină de aronia BIO bogat în polifenoli., preparat printr-o metodă de producție proprie, pentru a păstra puterea și aroma ingredientelor. Ceaiul nostru BIO de Aronia special (100% tescovină de aronia) este preparat din tescovină de aronia uscată și mărunțită, ..
  Lei: 22.85
 • Ceai MATCHA 80gr
  (Stoc epuizat temporar) Ceai matcha pret 80 gr. In japoneza macha inseamna pudra. Originar din China, pudra de ceai verde a fost introdusa in Japonia in secolul al 12-lea si adoptat de calugarii Zen care au si stabilit ritualurile matcha. Aroma sa este cremoasa si proaspata. Ingrediente: pudr..
  Lei: 19.10
 • Cimbrisor BIO pentru CEAI si Mancare 18 gr
  Cimbrisor BIO macinat si uscat natural. Se folosește atât pentru condimentarea alimentelor cât și pentru prepararea de ceaiuri în medicina naturistă. Cimbrisorul asezoneaza foarte bine o gama impresionanta de rete: mancaruri de legume, salate, tocanite, sosuri, marinate, carne fripta sau coa..
  Lei: 6.50
 • Fenicul seminte bio 40 gr
  Plante de fenicul selecționate, bio, prelucrate termic prin procedee atent controlate. Poate fi folosit pentru mancare precum condiment dar si pentru a pregati ceaiuri cu virturi curative, ca tratament naturist pentru diverse afectiuni. Feniculul are proprietati antiseptice naturale si capacitate..
  Lei: 4.00
 • Ice Tea BIO cu Ceai Verde Matcha originar din Japonia 1L
  Ice Tea BIO cu Ceai Verde Matcha originar din Japonia 1L. Cu infuzie de ceai verde și ceai verde matcha din Japonia. Produs Vegan. Ingrediente: infuzie de ceai verde 86% (apă minerală naturală, ceai verde BIO*), suc de mere BIO* 7%,  zahăr din trestie de zahăr BIO* 3%..
  Lei: 16.45