ALOE VERA

Aloe Vera este folosita pentru proprietatile sale de peste 4.000 de ani fiind supranumita “planta miraculoasa” sau “medicament natural”. Aloe vera era o planta folosita de egipteni, greci, chinezi si indieni pentru a vindeca anumite boli, dar si pentru a-si infrumuseta trupul. Planta de aloe contine mai bine de 200 de compusi, printre care vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide, acizi grasi, acid salicilic, antioxidanti, flavonoizi.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • 99,9% Aloe Vera Gel Natur Hidratant pentru Piele 200ml
  (Stoc epuizat temporar) Aloe vera poate vindeca multe dintre afectiunile pielii, de la uscaciune severa si imbatranire prematura pana la inflamatii puternice si arsuri cauzate de soare. Gel pentru piele hidratant cu 99,9% conţinut de suc proaspăt de Aloe Vera Produs 100% natural, obţinut din..
  Lei: 22.55
 • Aloe Vera + Laptisor de Matca 60 Tablete Masticabile
  Tablete masticabile cu aloe vera, laptisor de matca și vitamina C. O combinație de înaltă calitate de laptisor de matca (Royal Jelly) și Aloe Vera. Bogat în vitamine, minerale și oligoelemente. Lăptișorul de matcă este asociat cu vitalitatea și longevitatea crescută. Ingrediente: dex..
  Lei: 26.00
 • Aloe Vera + Vitaminele C, B6, B12, Biotina, Pantenol Suc 1l
  (Stoc epuizat temporar) Suc proaspăt de Aloe Vera cu vitaminele C, B6, B12, Biotină si Pantenol. Sucul nu este diluat cu apa! 99,6% suc de Aloe Vera din culturi certificate ecologic + vitamine! Pantenolul sau provitamina B 5 ste un puternic stimulator al creşterii şi regenerării celulel..
  Lei: 40.79
 • ALOE VERA 100% Suc Bio 330ml
  Aloe Vera era folosita si acum cateva mii de ani in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume. Aloe vera are efecte binefacatoare asupra sanatatii, dar si asupra frumusetii. Un pahar mic de suc de aloe vera este remediul perfect pentru oboseala pentru ca iti va furniza sub..
  Lei: 16.97
 • Aloe Vera BIO si Siliciu pentru DETOXIFIERE 1L
  Celebra firma Silicium España Laboratorios a creat acest produs pentru detoxifiere apreciat in intreaga lume: Puterea naturii - Aloe Vera şi Siliciu organic, din culturi certificate ecologic. G7 este o sursă esenţială şi foarte eficientă de polizaharide naturale din Aloe. G7 Aloe Vera con..
  Lei: 146.00
 • ALOE VERA cu MIERE de Albine 1L
  sale
  Suc din frunze de Aloe Vera. Supranumită "Darul zeilor", această plantă poate furniza organismului substanţe vitale valoroase. Sucul, cu cele peste 160 de ingrediente cunoscute şi documentate ştiinţific, ofera numeroase beneficii organismului. Mod de administrare: Savuraţi zilnic, pe lan..
  Lei: 33.97Lei: 42.46
  Pe baza a 1 comentarii.